Aydın'da baklava ve dondurmanın en lezzetli adresi

Aydın'da baklava ve dondurmanın en lezzetli adresi

Aydın’da hizmet veren Güloğlu Baklava birbirinden lezzetli çeşitleriyle Ramazan sofralarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

Doktorlar ve beslenme uzmanları, ramazanda oruç tutanların iftar sonrası tatlı tercihlerini hafif seçeneklerden yana kullanmalarını tavsiye ediyor. Hafif tatlı çeşitleri ramazanın olmazsa olmazı, ancak diğer sütlü ve şerbetli tatlılara da bu dönemde mutlaka şans verilmeli.  Aydın’da hizmet veren Güloğlu Baklava da Ramazan ayına özel lezzetleriyle müşterilerini bekliyor. 

“25 ÇEŞİT TATLIMIZ VAR”

Tatlılarımız birinci sınıf tatlılar. Örneğin Aydın’da bizden başka Sütlü Nuriye tatlısını yapan başka biri yok. Bizde her zaman bulunabilecek bir tatlı. Bizden sonra başka bir yer yaptı fakat bizim tatlılarımızın yapımı gereği tatları çok daha farklı ve güzel oluyor.  Ramazan ayına giriyoruz. Ramazanda bize gelen müşterilerimiz genel olarak seçimi bize bırakıyorlar ‘Hangi tatlı daha hafif, hangi tatlı çeşidi tüketilmeli sizce’ diye. Ramazan sofralarımızın vazgeçilmezi olan tatlı geleneğimizde de bu olduğu için sürekli yemekten sonra tatlı yeme ihtiyacı duyuyoruz. İşte bu noktada bizim işyerimizde her müşterimizin damak tadına uygun bir tatlı çeşidimiz var. Birbirinden farklı, tatları damak tadında kalan 25 çeşit tatlı satışı yapıyoruz.

“SADECE TATLI SATIŞI YAPMIYORUZ”

Biz tatlı çeşitlerinin yanında aynı zamanda dondurma ve bal satışı da yapıyoruz. Hem Karmando’nun hem de Alpedo’nun her iki dondurmanın da bayisiyiz. Bizde her iki dondurma da yaz kış bulunuyor. Siirt Fıstığı ve aynı zamanda Siirt Pervari Balı var. Bal yüzde yüz organiktir. En önemli özelliği ise bu doğal oluşudur. Bu bal kanser hastaları ve şeker hastaların doktor kontrolü altında tükettiklerini de belirtmek isterim. Bizim 10 tane kanser hastası, 7 tane şeker hastası müşterimiz var. Bunlar doktor kontrolü altında bizlerin yaptığı yüzde yüz organik balımızdan şifa niyetine faydalanıyorlar. Düzenli olarak bizim balı tüketiyorlar. 

“BİRBİRİNDEN LEZZETLİ TATLI ÇEŞİTLERİMİZ VAR”

Aydın halkı klasik tatlı çeşidin pek dışına çıkmazlar. Almıyorlar. Daha çok Cevizli Baklava kültürü var. Antep fıstıklı Baklava kültürü çok daha az. Fakat biz oldukça fazla çeşit bulunduruyoruz. Bu tatlı çeşitlerimiz ise şöyle; 'Ev Baklavası, Fıstıklı Baklava, Cevizli Baklava, Kuru Baklava, Midye Baklava, Bülbül Yuvası, Özel Kare, Havuç Dilim, Fıstıkzade, Ankara Dürüm Fıstıklı, Saray Burması Cevizli, Özel Kesim Fıstıklı, Fıstıklı Şöbiyet, Gelin Bohçası, Yaprak Şöbiyet, Cimcik, Ankara Dürüm, Padişah Sarma, Antep Sarma, Dürüm Sarma, Sütlü Nuriye, Cevizli Prens, Paşa Sarma, Prenses Sarma, Yeşil Midye, Çikolatalı Midye, Çikolatalı Baklava, Soğuk Baklava Çikolatalı, Diyar Burması, Antep Kadayıf Burma, Fıstıklı Kadayıf, Cevizli Mendil. Gibi birden fazla tat barındırıyoruz. Müşterilerimizi bu tatlarla buluşturmaya davet ediyoruz.” dedi.

whatsapp-image-2022-03-30-at-17-42-54.jpeg

whatsapp-image-2022-03-30-at-17-42-55.jpeg

whatsapp-image-2022-03-30-at-17-42-57.jpeg

whatsapp-image-2022-03-30-at-17-42-55-2.jpeg

whatsapp-image-2022-03-30-at-17-42-55-1.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler