Aydın'da başkanlık yarışını Avşar kazandı

Aydın'da başkanlık yarışını Avşar kazandı

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık yarışını Serhan Avşar kazandı.

Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası’nda Olağan Genel Kurul heyecanı yaşandı. Oda seçimleri arasında sonucu merakla beklenen Aydın Berberler Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası’nın Olağan Genel Kurulu, Efeler ilçesindeki Aydın Şoförler Odası’nda yapıldı. Türkiye Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonu İşletmecileri Federasyonu Başkanı Bayram Karakaş, oda başkanları katıldı.

"AVŞAR'IN EKİBİ BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI"

Kongrede mevcut başkan Selahittin Çetindoğan ve Serhan Avşar yarıştı. Blok liste halinde yapılan genel kurulda aynı zamanda Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı olan Çetindoğan kırmızı, Avşar sarı renkle seçime girdi. Kongrede toplam 519 üye oy kullandı. Seçimde 295 oy alan Avşar odanın yeni başkanı olurken Çetindoğan 209 oy aldı, 15 oy ise geçersiz sayıldı. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından Avşar ve ekibi, davul zurna eşliğinde başkanlığı kutladı. Çetindoğan ise 29 yıl sonra seçim kaybetti.

"AYRIŞTIRICI DEĞİL BİRLEŞTİRİCİ OLMAYA GELİYORUZ"

Kongrenin ardından açıklamalarda bulunan Avşar, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Avşar, “Ayrıştırıcı değil, birleştirici olmaya geliyoruz. Herkesin başkanı olacağıma söz veriyorum. Tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

"İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ"

Yönetim Kurulu: Ümit Efe, Uğur Arbağ, Şakir Kocabıyık, Birkan Avdan, Coşkun Taşkıran, Şevket Türk.

Denetim kurulu: Ferit Altınkaya, Buğra Öztürk ve Hatice Gümüştaş

Yönetim kurulu yedek üyeleri: Cenan Akalın, Kenan Eriş, Cemal Beşparmak, Osman Şahin, Tamer Duman, Emre Korucu, Bahri Güngör

Denetim kurulu yedek üyeleri: Burcu Bayram, Özgür Atik ve Ahmet Ak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler