Aydın'da berber ve kuaförler beraberlik gecesinde bir araya geldi

Aydın'da berber ve kuaförler beraberlik gecesinde bir araya geldi

Aydın Berber Kuaför ve Güzellik Uzmanları Odası Başkanı Serhan Avşar, oda üyeleri arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı artırmak için bir gece düzenleyerek bir araya geldiler.

Aydın’da Berber Kuaför ve Güzellik Uzmanları Odası, her yıl olduğu gibi bu yılda da birlik beraberlik gecesinde buluştular.

whatsapp-image-2024-05-28-at-16-20-04-1.jpeg

whatsapp-image-2024-05-28-at-16-20-05.jpeg

whatsapp-image-2024-05-28-at-16-20-03.jpeg

Efeler ilçesindeki Keyif Bahçesi’nde canlı müzik eşliğinde düzenlenen gecede berber, kuaför ve güzellik uzmanları gönüllerince keyifli vakit geçirerek eğlendiler. Programa, AYESOB Başkanı Muhammed Ali Künkcü, oda başkanları, üyeler ve misafirler katıldı. Aydın Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Serhan Avşar, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Dün akşam, Geleneksel olarak düzenlediğimiz birlik beraberlik gecemizde, Odamızın Üyeleri ve misafirlerimizle ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Üyelerimiz arasında tanışma, kaynaşma birlik ve beraberliğin pekişmesine vesile olan gecemizde, Üyelerimizin çoğunluğunu oluşturan, Berber Kuaför ve Güzellik Uzmanlarının Gününüde kutlama fırsatını yakaladık. Esnaf Üyelerimiz, aklınıza gelebilecek hiç bir ayrım gözetmeksizin herkese eşit hizmet veriyor, gönülleri hoşnut etmek için, Saat, gün bazen tatil gözetmeksizin canı gönülden çalışarak, zor bir görevi yerine getiriyor. Her ne koşulda olursa olsun, kibar bir tavır, gülen bir yüzle, müşterilerine her zaman duyarlı davranıyor. Çalıştıkları alanlarda insan ve çevre sağlığı, estetik görünüş, herkesin beğenmesi gereken, göze hitap eden sanatsal çalışmalar yapıyorlar. Aynı zamanda kendilerinin iş ve aile ekonomisinide gözetmek zorundalar. Bu kadar önemli görev ve sorumluluklar Üyelerimize, büyük yükler getiriyor. Üyelerimin her zaman olduğu gibi özverili, çalışkan ve adaletli ve ahlaklı biçimde çalışmaya devam edeceğini biliyorum. Bu anlamda Üyelerime teşekkür ediyorum. Gecemizde, Efelerimizin Gösterileri ve sonrasında canlı müzik eşliğinde, Biraz olsun, üyelerimizi İş kaygı ve stresinden uzaklaştırmak, eğlenerek stres atmalarını sağlamak istedik. Üyelerimizin bize yansımaları bunu başardığımızı gösteriyor. Başkanlığım döneminde geleneksel hale gelen ve üçüncüsünü düzenlediğimiz, gecemizden bizde memnun olarak ayrıldık. Nice neşeli gecelerde ve günlerde, Üyelerimizle birlikte olacağımızın sözünü veriyorum. Gecemizde bizlerle birlikte olan, Ayesob Başkanımız Muhammed Ali Künkcü ve diğer kıymetli oda başkanlarımıza, Üyelerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum.” Açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler