Aydın'da Bilanço Açıklandı

Aydın'da Bilanço Açıklandı

Aydın'da 1 ayda 8 milyon TL ceza kesildi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından Ekim ayı içerisinde gerçekleştirilen denetimler neticesinde 8 milyon 191 bin 315 TL para cezası kesildiğini açıkladı.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından Ekim ayı içerisinde 163 bin 585 aracın sorgusunu gerçekleştirdi. Yapılan bu denetimler sonucunda 22 bin 52 araca toplamda 8 milyon 191 bin 315 TL para cezası kesildi. Ekim ayı içerisinde yapılan denetimler sonucu 287 sürücü ve 2.592 araç trafikten men edilirken kusurlarından dolayı 642 sürücünün ehliyetine el konuldu. Alınan tüm önlemlere rağmen trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle Ekim ayı içerisinde Aydın sınırlarında maddi hasarlı 246, yaralamalı 337, ölümlü 3 olmak üzere toplam 586 trafik kazası meydana geldi.

 

 

Bu kazalarda toplam 445 vatandaş yaralanırken, 31 vatandaşı hayatını kaybetti. Emniyet güçleri trafik kazalarının azalması için sürücü ve vatandaşların da daha duyarlı olmaları, özellikle hatalı şerit değiştirmemeleri, alkollü araç kullanmamaları, kural ihlali yapanların ise 155 ve 156 nolu Polis ve Jandarma telefonlarına ihbar edilmeleri hususlarında vatandaşları uyardı. Kaynak: Aydın'da 1 ayda 8 milyon TL ceza kesildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler