Aydın'da bir ilki gerçekleştirdiler

Aydın'da bir ilki gerçekleştirdiler

Supplement ve fitness malzemeleri sağlayıcısı Provitamin markasının Aydın şubesini işleten ve kentin ilk supplement tedarikçisi olma özelliğini taşıyan mağazanın işletmecisi Ali Görkem Akkoyun, 7 gün 24 saat vatandaşların yanlarında olduklarını belirtti.

Aydın'ın Efeler ilçesine bağlı Güzelhisar Mahallesi 47 Sokak'ta hizmet veren Provitamin Aydın Mağazası, 2021 yılının Mart ayında hizmete girdi. Sağlık Bakanlığı onaylı protein tozu, yağ yakıcı, kilo aldırıcı ve sporcu besini gibi birçok sporcu gıda takviyesi ürün ile spor kıyafetlerinin yer aldığı mağaza, yoğun talep üzerine Temmuz ayının ilk günlerinde büyümeye giderek gücüne spor kıyafetleri ve malzemelerini de kattı. Ali Görkem Akkoyun ve Ercan İnalkoç’un ortaklığında kentin kendi alanında faaliyet gösteren ilk dükkanı olma özelliğini taşıyan mağazanın işletmecisi Akkoyun, "Talep çoktu, bizlerde bu piyasanın içinde olduğumuz için, camiaya hakim olduğumuz için daha önceleri kendimiz idrak ettirdiğimiz satış işini markalaştırarak dükkanımızı açtık. Aydın'ın da böyle bir şeye ihtiyacı vardı, kentteki spor salonu sayısı da 10-15 çizgisine yükselmişti. Hem onlara yardımcı olmak hem de Aydın'a küçükte olsa bir hareket katmak için bu yola çıktık" dedi.

"BURAYA GELEREK HER KONUDA BİLGİ EDİNEBİLİRLER"

Dükkanlarında ürün fiyatlarının piyasanın altında olduğunu, müşterilerine indirim de yaptıklarını belirten Akkoyun, amaçlarının satış yapmak değil vatandaşlara doğru bilinen yanlışları anlatarak destek olmak olduğunu söyledi. Akkoyun, "Aslında tek amacımız vatandaşlara yardımcı olmaktı, bunu da başardık. Birebir alışveriş çok farklıdır, vatandaşlarımız gelip burada bana her şeyi sorabilirler, A'dan Z'ye kadar tüm olaylara çok hakimim. İnsanlar internetten okuyup buraya geliyorlar ve aslında bir şekilde öğrendiklerinin yanlış olduğunu görüyorlar. Bizim amacımız satmak değil, önceliğimiz öğretmek. Her ürüne gerek yok mesela, gelecekte belki gerek duyulabilir fakat salonların bu ürünlere koyduğu afaki fiyatlar burada görülmüyor. Bizim dükkanımızda internet sitesi ile fiyatımız aynı, üstüne koymuyoruz aksine indirimler sağlıyoruz" diye konuştu.

Türkiye'nin önde gelen supplement markalarından Provitamin güvencesiyle online alışveriş imkanı da sunduklarını belirten Akkoyun, "Online satışımız merkezimizden ilerliyor, anında kargo özelliği ile vatandaşlar kısa sürede ürünlerine kavuşabiliyor. Çok şükür orada da güçlendik fakat dükkanımızda ki arz/talep dengemiz ve geri dönüşlerimiz çok çok daha iyi" diyerek birebir alışverişin artılarından bahsetti.

"İLK OLMANIN AVANTAJINI YAŞADIK"

3 sene önce içerisine girdiği Aydın spor camiasında kısa sürede tanındığını ve kendi alanında ilk olan mağazasında kısa sürede müşteri ağlarını genişlettiklerini söyleyen Akkoyun, "Salonlarda ilk olmanın pozitif yanlarını çok fazla gördük. Dükkanımızın açılmasının öncesinde kent genelindeki salonlar ürünleri dışarıdan almak zorunda kalıyorlardı fakat şimdi buraya geliyorlar ve hemen alabiliyorlar. Hem onlar kendi işlerini görüyorlar hem de biz kendi işimizi görüyoruz.

Daha büyük bir kitleye ulaşmış durumdayız. Önceden ben bu işi 20-25 kişi ile yürütüyorken şu an 100 kişiyi geçtik çünkü esnaflığınızı düzgün yaptığınız sürece o ona söylüyor, o ötekine söylüyor ve bir şekilde duyuluyorsunuz"
ifadelerini kullandı.

"AZİM OLMADIĞI SÜRECE ÜRÜNLERİMİZ FAYDA ETMEZ"

Ürün çeşitliliklerinin tüm ihtiyaçları ve talepleri karşıladığını söyleyen Akkoyun, spor yapmak isteyen vatandaşlara ne kadar yardımcı olsalar da son noktayı koyacak olanın yine vatandaşlar olduğunu vurguladı. Sağlıklı bir vücut için önceliğin sabır ve azim olduğunu belirten Akkoyun, "Vatandaşlar buraya gelip spor hakkında bir şey sorduklarında illa ki ürün almalarına gerek yok. Oturup çayını kahvesini de içebilir, aklına takılan en ufak noktasına kadar her şeyi bana sorabilir. Vitaminler olsun, yağ yakıcılar olsun, kilo aldırıcılar olsun, diğer supplementler olsun tüm konularda bilgimiz mevcut, tüm ürünlerde ihtiyaca göre çeşitliliğimiz var. Tabii bir insanda azim olmadığı sürece bu ürünleri ne kadar kullanırsa kullansın istediği noktaya varamaz.

Henüz alışveriş yapmasının ardından bir daha gelmemezlik yapan bir müşterimiz olmadı. O kadar güzel geri dönüşler aldık ki, müşterilerimiz sadece sohbet muhabbet için dahi dükkanımıza gelir oldu"
dedi.

"YANLIŞ DÜŞÜNCELERİ SİLMEYE BAŞLADIK"

Spor yapmak isteyen birçok vatandaşın internet ve alanında uzman olmayan kişilerce edindiği bilgiler yönünde yanlışa yöneldiğini, bunun zararını da gördüğünü söyleyen Akkoyun, vatandaşları uyardı. Vatandaşların kendilerini ziyaret etmeleri halinde yardımcı olacaklarını yineleyen Akkoyun, "İnternet çok afaki bir olay olduğu için her şey görülebiliyor, yanlış bilgilerde edinilebiliyor. Ben bunun farkına vararak kendimi geliştirdim, insanların kafasındaki "Supplement kimyasaldır" düşüncesini de yavaş yavaş kırmayı başarıyoruz. Supplementlerin zararlı olduğu düşünülürken hamur yenilmesi, deli gibi tatlı yenilmesi ve hiçbir şey yapılmaması gerçekten inandırıcı değil." dedi ve ekledi; “Yağ yakıcı bitki çayı' adı altında satılan ürünler kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Bunlar kullanıldığında vücut ilk başta su atıyor, ödemini atıyor ve insanlar zayıfladıklarını düşünüyor. "Bitki çayı beni zayıflattı" diye bir düşünce yok, olamazda. Bu gerçek olsa dünyada hiçbir şekilde şişman insan kalmazdı zaten. Herkes bunu kullanırdı, fazla kiloluluk dünyadan silinir giderdi."

"GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yetişen sporcular ve hocalarında kendilerini tercih ettiğini söyleyen Akkoyun, bu kurumlara fiyatlarda kolaylık sağladıklarını belirtti. "Ülkemizin geleceği olan sporcu gençlerin yanındayız." diyerek çeşitli nedenlerle dükkanlarına gelemeyen vatandaşlara da destek olduklarına dikkat çeken Akkoyun, "Müşterilerimize her türlü kolaylığı sağlıyoruz. Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşımız aradı, hastalığı nedeniyle dışarıya çıkamadığını söyledi ve ürünü getirmemizi rica etti. Biz kendisinden ek hiçbir ücret almadan, daha da indirim yaparak ürününü ulaştırdık. Vatandaşımızın yanındayız, elimizden geldiği kadar bu hizmetlerimizi sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Akkoyun, kendilerine ulaşmak isteyen vatandaşların sosyal medya ve 0549 461 9039 numarası ile Provitamin Aydın şubesini ziyaret ederek kendilerine ulaşabileceğini belirtti.

whatsapp-image-2021-07-26-at-19-07-24-1.jpeg

whatsapp-image-2021-07-26-at-19-07-23.jpeg

whatsapp-image-2021-07-26-at-19-07-23-2.jpeg

22-002.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler