Aydın'da çalışan kendi işletmesini soydu

Aydın'da çalışan kendi işletmesini soydu

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

Aydın'ın Kuyucak ilçesinde meydana gelen mazot hırsızlığının altından akaryakıt istasyonu çalışanı çıktı. 

Olay, Aydın’ın Kuyucak ilçesine bağlı Karapınar Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, bir şirkete ait yakıt tankerinden 4 ton mazot hırsızlığı olayı meydana geldi. İhbar üzerine harekete geçen Aydın İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) olayın aydınlatılması için çalışma başlattı. 

Başlatılan çalışma ve elde edilen deliller sonucu şirket çalışanları M.S.K., Y.D. ile eski çalışan olduğu tespit edilen D.B. isimli kişiler tarafından hırsızlık olayının gerçekleştirildiği ve Nazilli ilçesinde işyeri bulunan F.B. isimli kişiye satıldığı tespit edildi. Yapılan operasyonla yakalanan şüphelilerden Y.D. ve M.S.K. isimli şüpheliye  makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. F.B. isimli  kişi adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, D.B. isimli şüphelinin  yakalama çalışmaları devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler