Aydın'da Cumhuriyet Coşkuyla Kutlandı.

Aydın'da Cumhuriyet Coşkuyla Kutlandı.

İstasyon Meydanında gerçekleştirilen tören Aydın Valisi Yakup Canbolat ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun öğrencilerin ve halkın bayramlarını kutlamasıyla başladı.


Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Cumhuriyet’in 100. Yılına özel gönderdiği mesaj okundu.

Törende konuşan Vali Canbolat, “Elbette ki ulaşmamız gereken nice hedef, yapmamız gereken nice büyük işler var. Sahip olduğumuz misyon ve üzerinde yaşadığımız coğrafyanın politik ve stratejik önemi başımıza sürekli iç ve dış düşmanları çıkarmıştır, çıkarmaya da devam etmektedir. Her ağacın kurdunun özünde olduğu gerçeğini iyi bilenler, bizi bize düşürmek için elinden geleni ardına koymamaktadır. Harici ve dahili bedhahların kirli oyunlarını boşa çıkaran feraset ve cesaretle sahip bu millet, milli birlik ve beraberlik içerisinde düşmanların hain girişimlerini, her daim bertaraf etmiştir, etmeye de devam edecektir” dedi.

Vali Canbolat’ın konuşmasının ardından folklor gösterisi ve Foça Jandarma Komando Eğitim Komutanlığı’na bağlı Gösteri ve Tatbikat Tabur Komutanlığı düzenlediği tüfekli hareketler gösterisi halk tarafından ilgiyle izlendi.

Kutlamalar geçit töreni ile son buldu.

dscf1673-min.jpg

dscf1671-min.jpg

dscf1651-min.jpg

dscf1640-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler