AYDIN'DA DENETİMLERİN SONUCU AĞIR OLDU

AYDIN'DA DENETİMLERİN SONUCU AĞIR OLDU

Aydın Valiliği tarafından yapılan paylaşım ile 17 Mart tarihinde kent genelinde gerçekleştirilen denetimlerde 25 bin 490 lira para cezası kesildiği açıklandı.

1 Mart tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından Türkiye pandemi sürecinde bir basamağı daha aşarak kontrollü normalleşme sürecine giriş yaptı. 81 ilin düşük, orta, yüksek ve çok yüksek risk gruplarına göre sınıflandırılarak koronavirüs kısıtlamalarının risk seviyelerine göre kaldırıldığı süreçte Aydın orta seviyede riskli iller arasında yer aldı.

Denetimlerin de arttırılarak devam ettiği süreçte, kamu kurum ve kuruluş çalışanları da emniyet ekiplerine yardımcı olarak denetimlere katılmaya başladı. Aydın Valiliği'de ülke genelinde yoğun denetimlerin uygulandığı 17 Mart Çarşamba günü ortaya çıkan rakamları sosyal medya aracılığı ile vatandaşlar ile paylaştı.

Yapılan paylaşıma göre; 4 bin 209 iş yeri ve toplu ulaşım aracı denetime tabi tutuldu. 4 bin 203 personelin katıldığı denetimlerde 11 işletmeye ve vatandaşa toplamda 25 bin 490 lira para cezası uygulandı. Bir toplu ulaşım aracının trafikten men edildiği denetimlerde 6 kişi hakkında ise suç duyurusunda bulunuldu.

ewwrohrxiaamza3.jpg

ewwrpkqwqaqaxju.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler