Aydın'da deve güreşleri hakkında flaş gelişme

Aydın'da deve güreşleri hakkında flaş gelişme

Son dakika.. Haberler.. Haber Aydın.. Aydın.. Son dakika Aydın haberleri.. Aydın haberleri.. Ajans Aydın.. Aydın haber.. Son haberler.. Haber.. www.ajansaydin.com Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Ajans Aydın’a abone olun

DEGÜF Başkanı Mehmet Sümer, Mart ayına kadar yapılması planlanan tüm deve güreşlerinin iptal edildiğini, Mart ayı içerisinde yapılacak olan güreşler içinse kararın önümüzdeki günlerde açıklanacağını söyledi.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilde büyük çaplı yıkıma neden olan, on binlerce vatandaşın hayatını kaybettiği ve yaralandığı depremler sonrası Türkiye genelinde etkinlikler ardı ardına iptal edildi.

Devecilik ve Deve Güreşleri Federasyonu'ndan da (DEGÜF) beklenen açıklama geldi. DEGÜF Başkanı Mehmet Sümer, yönetim kurulu tarafından alınan karar ile Mart ayına kadar düzenlenecek olan tüm güreşlerin iptal edildiğini belirtti. Sümer, "Mart ayı içerisinde yapılacak olan tüm güreşler de yönetim kurulu üyeleri tarafından belirlenen toplantı sonrası açıklanacaktır. Camiaya arz ederim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler