Aydın'da dolmuş sapığı yakayı ele verdi

Aydın'da dolmuş sapığı yakayı ele verdi

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen mide bulandırıcı olayda bindiği şehiriçi dolmuşlarında kadınları taciz eden şüpheli, polis ekipleri ve dolmuş şoförlerinin dikkatiyle yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bir kadının şehiriçi halk otobüsünde tacize uğradığı yönündeki ihbar üzerine harekete geçti. Olayın meydana geldiği iddia edilen şehiriçi otobüsünün güvenlik kameralarını inceleyen ekipler şüphelinin B.G. olduğunu tespit etti.

 

Bu tür iğrenç olayların yaşanmaması için şehiriçi özel halk otobüslerinde çalışan şoförler de büyük çaba sarf ederken, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri sapığı her yerde aramaya başladı.

 

Kimliği tespit edilen B.G.’nin şehiriçi dolmuşlarından inip ilçe minibüsüne bindiğini tespit eden Güven Timleri harekete geçti. Kısa bir süre sonra durdurulan minibüste yapılan çalışmada B.G. gözaltına alındı. . İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen B.G.’nin çok sayıda kadını taciz ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler