Aydın’da Feci Kaza: 22 Yaşındaki Sürücü Hayatını Kaybetti
Aydın’ın Sultanhisar ilçesinde kontrolden çıkan minibüsün bariyerlere çarparak tarlaya devrildiği kazada 22 yaşındaki sürücü hayatını kaybetti, araçta bulunan 2 çocuk yaralandı.
Kaza, Aydın-Denizli Karayolu’nun Sultanhisar mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Aydın’dan Denizli yönüne seyir halinde olan Mehmet Fuat Ceng (22) yönetimindeki minibüs, henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı.
Bariyerlere Çarpıp Tarlaya Uçtu
Savrulan minibüs önce yol kenarındaki bariyerlere çarptı, ardından takla atarak tarlaya devrildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Ekiplerin çalışması sonucu minibüste bulunan sürücü Mehmet Fuat Ceng ile A.A. (15) ve E.E. (14) araçtan yaralı olarak çıkarıldı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
22 Yaşındaki Sürücü Kurtarılamadı
Durumu ağır olan Mehmet Fuat Ceng, hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Ceng’in ölüm haberini alan yakınları hastanede büyük üzüntü yaşadı.
Sürücünün alkollü olduğu öğrenilirken, kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı inceleme başlatıldı.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.