Aydın'da Filistin'e destek kermesi 'Göz yaşlarını tutamadılar'

Aydın'da Filistin'e destek kermesi 'Göz yaşlarını tutamadılar'

Aydın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek amacıyla hayır çarşısı açıldı. Aydınlılar Bey Cami’de kurulan ‘Hayır Çarşısı’nda kendi el emeği ürünlerini sattılar. Kazanılan tüm gelirler ise Filistin’e yardım eli olacak.

HABER: (Berna AYDIN)

1.jpg

Aydın’da, Aydın İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aydın Şubesi öncülüğünde Filistin’e destek amacıyla hayır çarşısı açıldı. Geliri Filistin’e bağışlanmak üzere açılan hayır çarşısına Aydın'lılar kendi ürünleri ile destekte bulundu. 2 gün sürecek olan ‘Hayır Çarşısı' 8 Kasım’da gün sonuna kadar devam edecek.

2.jpg

Birçok vatandaşın destek verdiği kermese, Aydın'lılar da alışveriş yaparak destek oldu. Yaşına rağmen destekte bulunabilmek için bir kazan keşkek yapıp çarşıda satmaya gelen ve gözyaşlarını tutamayan Şazi Gülena, “Buraya hayır için geldik. Filistin’de ölen çocuklarımız için. Yüce Mevla’m oradakileri korusun. Gerçekten içler acısı. Bizlerden de bir destek olur mu diye düşündük hep. İnşallah faydamız olur. Rabbim herkesi korusun.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler