Aydın'da film gibi cinayet:  Karısını öldürüp kaza süsü verdi

Aydın'da film gibi cinayet: Karısını öldürüp kaza süsü verdi

Aydın-İzmir Otoyolu'nda akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. R.B. isimli şahıs, 6 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde eşini vahşice katletti. R.B, cinayeti gizlemek için otomobili bariyerlere çarparak kaza süsü verdi.

Olay, Aydın’ın Germencik ilçesi sınırlarında meydana geldi. İzmir’den Aydın’a dönen aile, arasında büyüyen tartışmada R.B., Söke yakınlarında eşi Derya Buçan’a tabanca ile ateş etti. Panikle ne yapacağını bilemeyen zanlı, cinayeti gizlemek için aracı bariyerlere çarparak kazaya neden oldu.

Kazada kendisi yaralanırken, Derya Buçan hayatını kaybetti. Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, R.B.’yi hastaneye kaldırırken, Derya Buçan’ın cenazesi morga götürüldü.

Gerçeği çocuk ortaya çıkardı

Germencik Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı soruşturma kapsamında, pedagog eşliğinde ifadesi alınan minik çocuk, babasının kendisine "dışarıdan bir ses geldiğini" söylediğini anlattı.

Bu ifade, R.B.'nin cinayeti planlı bir şekilde işlediğini gözler önüne serdi. Hastanedeki tedavisinin ardından tutuklanan R.B., cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler