Aydın'da gençlerden anlamlı kampanya

Aydın'da gençlerden anlamlı kampanya

Aydın'da gençlerin girişimi ile kurulan Belki de Sensin Derneği üyeleri, onkoloji servisinde yatmakta olan çocuklar için hayata geçirdikleri kampanya ile takdir topladı.

Aydın'da yaşayan gençlerin girişimleri ile kurulan ve kısa sürede birçok kampanyayı hayata geçirerek takdir toplayan Belki de Sensin Derneği, yeni bir projeye daha imza attı. Dernek üyeleri, onkoloji servisinde yatmakta olan çocuklara oyuncak dağıttı.

Proje ile kök hücre bağışının önemine dikkat çekmeyi amaçladıklarını belirten derneğim Eğitim Koordinatörü Yunus Emre Erden, "Geçtiğimiz haftalarda köy okullarında eğitim gören çocuklara oyuncak dağıtmıştık. Bu projemizle de hem çocuklarının yüzünü gülümsetmeyi hem de kök hücre bağışının önemine dikkat çekmeyi amaçladık. Kök hücre bağışını daha önce birçok platformda anlatmaya çalışmıştık, bu projemiz ile de çalışmalarımızı somut hale getirdik" dedi.

SPONSOR ARIYOR

Erden, hayata geçirmeyi amaçladıkları birçok proje için de çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi. Aynı zamanda sponsor aradıklarını, firmaların ve iş insanlarının sponsorluğunda projelerinin büyüyebileceğini söyleyen Erden, bu sayede daha fazla çocuğa ulaşabileceklerini belirtti.

Erden, kendisine ve Belki de Sensin Derneği'ne ulaşmak isteyenlerin 541 656 6509 numarasını arayabileceğini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler