Aydın'da görevden alınan müdürden dikkat çeken paylaşım

Aydın'da görevden alınan müdürden dikkat çeken paylaşım

Kuşadası’nda bulunan Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı’nın 6 yıldır müdürlüğünü yapan Koray Aşık, tayininin çıkması üzerine sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Dilek Yarımadası Güzelçamlı Milli Parkı Müdürü Koray Aşık’ın tayini çıktı. Bunun üzerine tayinini sosyal medya hesabından duyuran Aşık, duruma sert tepki göstererek, ‘‘Görev yeri değişikliği sebebim, görünen sebep, 5 adet tepesi kırılmış ve 3 adet devrik ağacı ‘Olağanüstü Rapor’ tanzim etmeden kestirtmek ve naklettirmek. Görünmeyen ancak benim ve bir çok kişinin bildiği sebep, Milli Park sınırlarında kurumumun varlığını ve onurunu ortaya koymak, bazı kendini kanunlardan üstün gören diğer kurum temsilcilerine ‘dur’ demek. Usulsüz taleplerine müsaade etmemek ve kurmuş oldukları keyfi düzeni bozmaktır. Bu kurum ve kurum temsilcilerinin kim olduğunu devletimin zarar görmemesi için açıklamayacağım. Zaten burada konu devletimin şerefli kurumları değil, o kurumları şahsi düşünceleri ve eylemleri ile kullanan kişilerdir’’ ifadelerini kullandı.

 

‘‘BANA YAPILAN HAKSIZLIĞI KAMUOYUNUN BİLGİSİNE SUNACAĞIM”

Tayininin durdurulması için mahkemeye başvuracağını ifade eden Aşık, ‘’Bu süreçte yanımızda olan ancak isimlerini yıpranmamaları için zikretmeyeceğim bazı amir ve dostlarıma, desteklerini esirgemeyen Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanıma teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreci daha sonra yapacağım paylaşımlarla detaylandıracağım, ben ve arkadaşlarıma yapılan haksızlığı tüm yönleri ile adaletin ve kamuoyunun bilgisine sunacağım” dedi.

whatsapp-image-2022-11-30-at-10-38-44.jpeg

whatsapp-image-2022-11-30-at-10-38-44-1.jpeg

whatsapp-image-2022-11-30-at-10-38-44-2.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler