Aydın'da hafta sonu nefesler tutulacak

Aydın'da hafta sonu nefesler tutulacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9.Bölge 3.Grup’ta oynanacak olan yedinci hafta mücadelesi Aydın’da büyük heyecana sahne olacak.

Ligde 14 puanla liderlik koltuğunda oturan ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Efeler 09 Spor Futbol Kulübü, alt sıralarda bulunan Aydın Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Adnan Menderes Stadı’nda oynanacak olan ve haftanın en önemli karşılaşmalarından biri olan Efeler derbisine, Aydın halkının yoğun ilgi göstererek tribünleri doldurması bekleniyor.

LİDERİN HEDEFİ: SERİYİ SÜRDÜRMEK 

Sezon başında teknik direktör Erman Kırmızı ile lige başlayan ve 4 haftada 2 galibiyet ve 2 beraberlik alan yeşil beyazlılar, iki hafta önce takımın başına geçen Teknik Direktör Veyis Kanber öncülüğünde namağlup serisine devam ederek son iki haftayı 6 puanla tamamladı ve liderliğini korudu. Bu sezon oynadığı 6 karşılaşmada 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puanla yoluna namağlup devam eden Efeler 09 SFK, hem namağlup serisini hem de liderliğini sürdürmek istiyor. 

BÜYÜKŞEHİR, ÇIKIŞ YAKALAMAK İSTİYOR 

10 takımlı grupta 9’uncu sırada yer alan Aydın Büyükşehir Belediyespor ise sezona teknik direktör Mustafa Ünlü ile başlayıp, üçüncü haftanın ardından, yolları ayırarak göreve tecrübeli hoca Tevfik Ata Tekin’i getirdi. Mustafa Ünlü ile iki haftada iki beraberlik alarak iki puan toplayan mavi beyazlılar, Tevfik Ata Tekin ile çıktığı ilk karşılaşmadan 3 puanla ayrılsa da, sonraki 3 maçtan 2 mağlubiyet ve bir beraberlik alarak sadece 1 puan toplayabildi. Toplamda 5 puanı bulunan Aydın Büyükşehir Belediyespor bu karşılaşmayla çıkış yakalamayı hedefliyor.

whatsapp-image-2021-12-09-at-14-13-18.jpeg

whatsapp-image-2021-12-09-at-14-09-08.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler