Aydın'da Hijyen Sorunu

Aydın'da Hijyen Sorunu

Aydın’da bulunan aperatif salonlarının hijyen problemi vatandaşları bezdirdi.

Aydın’ın Efeler ilçesinde faaliyetlerini sürdüren aperatif salonlarından bazılarının hijyen problemi vatandaşları çileden çıkardı. Aydınlı vatandaşlari, denetimlerin daha sıklıkla yapılması gerektiğini dile getirdi.

 

DIŞARIDAN YEMEK YEMİYORUM

 

Önceki yıllarda aperatif salonlarını tercih ettiğini ancak yaşanan hijyen sorunları nedeniyle bir daha uğramadığını belirten Yücel Onan, “Ben genellikle aperatif salonlarından yemek yiyen biriydim. Birkaç problemle karşılaştım. Bu problemleri farklı birkaç işletmede görünce bir daha uğramadım. Örnek verecek olursak, çalışanlar farkında olmadan sürekli ağzıyla, burnuyla, yüzüyle uğraşıyor. Ben bunları yapan işletmede nasıl yemek yerim. Yetkililer bu durumda denetimlerini sıklaştırmalı” dedi.

 

MUTFAK KISMI ÖNEMLİ

 

Aperatif salonlarında genellikle yemek yediğini söyleyen Celal Kuniç, “Memnun muyuz diye soracak olursanız, gördüğümüz kadarıyla memnunuz. Ancak bu işin mutfak kısmını görmedik. Bu konuda birçok arkadaşımızdan çeşitli şikayetler duyduk. Bu konuda sık sık denetim yapılmalı. Bir öğrenci kardeşimiz tatlı yemek için bir işletmeye gitmiş. Tatlılar bayatmış. İşte bunlar denetlenmeli. Aksi takdirde hijyen bir çalışma ortamı olup olmadığını biz göremeyiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler