Aydın'da iğrenç olay

Aydın'da iğrenç olay

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen olayda banka sırasında bekleyen 22 yaşındaki genç kız kimliği belirsiz bir kişinin ağır hakaretlerine ve sözlü tacizine maruz kaldı. 

Olay, saat 16.30 sıralarında Efeler Hükümet Bulvarı üzerinde bulunan bir bankada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işlem yaptırmak için bankaya gelen S.A. (22) güvenlik görevlisinin çağrısıyla sırada beklediği esnada içeri girmek için hareketlendi. Bu sırada arkasında bekleyen kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs hamle yaparak içeri girmeye çalıştı. Güvenlik görevlisinin ikazıyla dışarı çıkan şahıs, sinirlenerek önünde bulunan genç kıza hakarette bulundu.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERİNCE KAÇTI

Kendisinden önce içeri giren genç kızı tutan şahıs, ‘G…… girseydim’  diye hakarette bulunarak bağırmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran genç kız gözyaşlarına boğulurken, çevredeki vatandaşlar şahsa sert tepki gösterdi. Yüzme hocası olduğunu söyleyen şahıs gelen tepkiler üzerine bölgeden kaçarak uzaklaştı. 

Olayın ardından karakola giden genç kız şikayetçi oldu. Ekipler olay yerinden kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Öte yandan ülke gündemini sarsan ve eski erkek arkadaşı tarafından vahşice katledilen Pınar Gültekin’in acısı yürekleri yakarken, kadına yönelik şiddetin ve tacizin artarak devam etmesine vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler