Aydın'da iğrenç olay!

Aydın'da iğrenç olay!

Aydın'da 41 yaşındaki adam küçük çocuğu taciz ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Olay, dün Aydın'ın Efeler ilçesine bulunan ve Hasanefendi ile Ramazan Paşa Mahalleleri'ni birbirine bağlayan altgeçitte meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.L. (41) isimli şüpheli alt geçitte alkol aldığı sırada yanından geçen A.Y.’yi (11) elle taciz etti. Daha sonra küçük çocuğu zorla öpen şüpheli bölgeden ayrıldı.

Küçük çocuk hızla olay yerinden ayrılarak durumu ailesine anlattı. Ailenin şikayeti üzerine harekete geçen Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, B.L.'yi Egemenlik Parkı'nda yakalayarak gözaltına aldı.

“SUÇLAMALARI KABUL ETMİYORUM”

İfadesinde olay günü alkol aldığını ancak bilincinin yerinde olduğunu belirten B.L., “Evet alkol aldığım doğru. Arkadaşım B.A.’da yanımdaydı. Ben bir süre oturduktan sonra Egemenlik Parkı’na gittim. Bu sırada polisler gelerek beni gözaltına aldı. Bahsedilen çocuğu tanımıyorum. Kardeşim yaşındadır. Söylediği şeylerin hiçbirini yapmadım. Benim zaten kimsem yok, evim barkım yok” ifadelerini kullandı.

Öte yandan olay yerinde bulunan kameralarında tacizi an be an kaydettiği öne sürüldü. İfadesinin ardından hakim karşısına çıkarılan B.L. “Çocuğun cinsel istismarı suçundan” tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler