Aydın'da karantinaya alınan vatandaştan mesaj var!

Aydın'da karantinaya alınan vatandaştan mesaj var!

Dışişleri Bakanlığı'nca corona virüs nedeniyle Cezayir'den tahliye edilen ve Aydın’da gözlem altına alınan işçilerden Vahit Yatmaz yetkililere teşekkür etti.

Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan Meryem Yazıcıoğlu Yurdu’nda gözlem altında tutulduklarını belirten Vahit Yatmaz görevli personellerin ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

 

EVİMDE GİBİYİM

 

Aydın’a geldikleri günden itibaren çok iyi şartlar altında zaman geçirdiklerini belirten Yatmaz, “Ben Cezayir’den geldim. Türkiye’ye geldikten sonra Aydın’ın Söke ilçesinde bulunan yurda yerleştirildik. Burada çok güzel bir hizmet var. Yemek, çay ve temizlik gibi çeşitli ihtiyaçlarımız günlük olarak yapılıyor. Ayrıca günün belirli saatlerinde sürekli sağlık kontrollerimiz yapılıyor. Ben buradan öncelikle aileme seslenmek istiyorum. Ben burada evimde gibiyim. Burada emniyet güçleri, AFAD, Kızılay ve yurt personelini çok güzel bir ilgisi var bize. Durumumuz gayet iyi.

 

Ben şahsım adına sayın Cumhurbaşkanımıza ve Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bize burada sağladıkları imkanlar için çok teşekkürler” dedi.

 

HABER: (İNAN GÜL)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler