Aydın’da kaybolan Ali Rıza Boztepe için arama çalışmaları devam ediyor

Aydın’da kaybolan Ali Rıza Boztepe için arama çalışmaları devam ediyor

Aydın’ın Didim ilçesine bağlı Akbük Mahallesi’nde 2 Mayıs’tan bu yana kayıp olan 75 yaşındaki Ali Rıza Boztepe’yi arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Alzheimer hastası olan Boztepe, en son Akbük’e geldiği gün görüldü. O tarihten bu yana kendisinden haber alınamıyor.

Boztepe’nin cep telefonundan en son 3 Mayıs’ta Muğla’nın Bodrum ilçesi Gündoğan Mahallesi’nden sinyal alındığı öğrenildi. Bu gelişme üzerine güvenlik güçleri ve ailesi, arama çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırdı ancak herhangi bir ize ulaşılamadı.

Aradan geçen 26 günün ardından ailesi, AFAD'tan yardım talebinde bulundu. Bu çağrı üzerine Arama Kurtarma ekiplerinin katılımıyla Akbük’ün dağlık alanlarında arama çalışmaları yeniden başlatıldı. Çalışmaya birçok STK'da destek veriyor.

Boztepe’nin bulunması için hem gönüllüler hem de ailesi bölgede yoğun arama faaliyeti yürütüyor.

whatsapp-gorsel-2025-05-28-saat-15-57-29-f09ee3bb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler