Aydın’da ki şüpheli ölümün ayrıntıları belli oldu

Aydın’da ki şüpheli ölümün ayrıntıları belli oldu

Efeler'de bulunan bir akaryakıt istasyonuna park ettikleri araçlarında mola veren ve uyuyan 2 gençten Burak K., hayatını kaybetti. Gencin, uyuşturucu kullanımı nedeniyle öldüğü iddia edildi.

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda gece saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Ankara'dan Muğla'ya gitmek üzere 16 ECD 79 plakalı otomobilleri ile yola çıkan Burak K. ve asker arkadaşı E.D., dinlenmek için araçlarını akaryakıt istasyonunun otoparkına çekti. Burada geceyi geçirmeye ve uyumaya karar veren gençlerden E.D., sabah saatlerinde uyandığında K.'nin hareket etmediğini görmesi üzerine durumu 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi.

Hızla olay yerine gelen ekipler, gencin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerinde bulunan ekipler, şüphe üzerine durumu narkotik ekiplerine bildirdi. Narkotik ekipleri, gencin uyuşturucu kullanımı nedeniyle öldüğünü belirledi.

Gencin cansız bedeni kesin ölüm sebebinin anlaşılması için Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler