Aydın’da mahalleliyi bıktıran evden çıkanlar şaşırttı

Aydın’da mahalleliyi bıktıran evden çıkanlar şaşırttı

Aydın'ın Efeler ilçesinde bir evden uzun süredir kötü koku gelmesi üzerine ekipler harekete geçti. Çilingir yardımıyla eve giren polis, kötü manzarayla karşılaştı. Daha önce de boşaltılan çöp evde anne ve oğlunun yaşadığı öğrenildi.

Orta Mahalle 209 Sokak'ta bir evden gelen kötü koku üzerine vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. Eve, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ve Efeler Belediyesi ekipleri çilingir yardımıyla girdi.

img-20250612-wa0013.jpg

Ekipler, evden 2 kaplumbağa ile 2’si yavru olmak üzere 3 kediyi kurtardı. Kurtarılan hayvanlar, tedavilerinin ardından bakımları yapılmak üzere gözetim altına alındı.

img-20250612-wa0015.jpg

Evde A.D. ve oğlu E.D.’nin yaşadığı öğrenildi. Çöp evin önümüzdeki günlerde boşaltılması bekleniyor.

img-20250612-wa0014.jpg

img-20250612-wa0012.jpg​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler