AYDIN'DA MOTOSİKLET HIRSIZLARI TUTUKLANDI Hiç pişman olmadılar

AYDIN'DA MOTOSİKLET HIRSIZLARI TUTUKLANDI Hiç pişman olmadılar

Aydın’da motosiklet ve plaka hırsızarı tutuklandı. Adliyeden çıkarılan çocukların, "Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hâlâ yapamadıklarımda","Bu memleket bize dar gelecek" sözleri ise yaptıklarından pişman olmadılar dedirtti.

Alınan bilgiye göre, Ata Mahallesi’nde meydana gelen motosiklet hırsızlığı olayı üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı detaylı inceleme ve araştırmalar sonucunda, toplam 6 ayrı dosyası bulunduğu belirlenen 4 çocuk yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 kişi, bugün Aydın Adliyesi’ne sevk edildi. Çocuklardan biri savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılırken Aydın 2. Sulh Ceza Hakimliği’ne R.S., D.R. ve G.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PİŞMAN OLMADILAR

Adliyeden çıkarılan çocuklar cezaevine gönderilirken, " Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hâlâ yapamadıklarımda","Bu memleket bize dar gelecek" sözleri ise yaptıklarından pişman olmadılar dedirtti. Şüphelilerin toplamda 4 motosiklet ve 2 plaka çaldıkları öğrenildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler