Aydın'da normalleşme süreci başlıyor

Aydın'da normalleşme süreci başlıyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler, vakalarda düşüşlerin yaşanması ile beraber normale dönmeye başlıyor.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler, vakalarda yaşanan düşüşler ile beraber yavaş yavaş normale dönmeye başlıyor. Bu kapsamda Efeler Belediyesi, yeni düzenleme yaparak eski mesai saatlerine döndü.

 

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Cumhurbaşkanlığı genelgesi doğrultusunda yeni bir düzenleme yapılarak, mesai saatlerinin 09:00 - 12:30 ile 13:30 - 17:00 saatleri arasına çekildiğini açıkladı. Atay, "Değerli Efeler Halkı; Koronavirüs salgınının ilimizde ve ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla virüsle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanlığının 2020/4 sayılı genelgesi uyarınca ilave tedbirler kapsamında belediyemizde çalışma saatleri 04 Mayıs 2020 tarihinden itibaren sabah 09:00 - 12:30 ile 13:30 - 17:00 saatleri arasında yeniden belirlenmiştir. Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler dilerim” dedi.

 

Salgına karşı alınan tedbirler kapsamında Efeler Belediyesi mesai saatlerini kısıtlamıştı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler