Aydın'da o belediye başkanı istifa etti

Aydın'da o belediye başkanı istifa etti

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, 20 belediye meclis üyesiyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) istifa ettiğini açıkladı. Gençay, siyasi mücadelesini Özgür Özel'in öncülüğünde kurulan Yeni Parti çatısı altında sürdüreceğini duyurdu.

Yazılı bir açıklama yapan Gençay, CHP'de uzun yıllar emek verdiğini belirterek, istifa kararını inandığı değerlere bağlı kalabilmek adına aldığını ifade etti.

Özgür Özel'in öncülüğünde başlatılan yeni siyasi harekette yer alma kararı aldığını açıklayan Gençay, "Türkiye'nin geleceğine olan sarsılmaz inancımla Sayın Özgür Özel'in öncülüğünde başlayan yeni yürüyüşte yer alma kararımı sizlerle paylaşmak istiyorum." dedi.

Cumhuriyet'in kurucu değerlerine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilke ve devrimlerine, sosyal demokrat anlayışa ve halkçı belediyecilik ilkelerine bağlılığının devam ettiğini vurgulayan Gençay, Didim Belediye Başkanlığı görevini de tarafsız bir anlayışla sürdüreceğini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler