Aydın’da sağlık çalışanları için moral kampı

Aydın’da sağlık çalışanları için moral kampı

Aydın'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) sürecinde görev yapan sağlık çalışanları için kamp düzenlenecek.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, sağlık çalışanları için yarın ve pazar günü Kuşadası Davutlar Mahallesi'ndeki Efeler Gençlik Kampı'nda gerçekleştirilecek kampın "Sağlık çalışanı anne-kız", "Sağlık çalışanı baba-oğul" ve "sağlık çalışanlarının çocukları" olarak üç farklı şekilde yapılacağı belirtildi.

Kamplara katılanlar el sanatları, voleybol, ok atma, masa tenisi, badminton, deniz, yüzme, müzik ve gençlik faaliyetleri gerçekleştirecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürü Cenap Fillikçioğlu, pandemi süresince ailelerinden ve sevdiklerinden fedakarlık eden sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını kaydetti.

Sağlık çalışanlarının hakkının ödenemeyeceğini belirten Fillikçioğlu, şunları kaydetti:

"Fakat bizler Kovid-19 ile mücadelenin en ön safında mücadele veren sağlık çalışanlarını biraz olsun rahatlatmak, aileleri ile birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kampta, sağlık çalışanlarının moral ve motivasyon düzeyini yükseltmeyi hedefliyoruz. Çocukların da aileleriyle geçirdikleri zamanın daha etkin ve verimli olmasını arzu ediyoruz."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler