Aydın'da şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle ağaç devrildi

Aydın'da şiddetli yağış ve rüzgar nedeniyle ağaç devrildi

Kuvvetli fırtına ve sağanak yağış Aydın'da hayatı olumsuz etkiledi. Şehrin birçok noktasında ağaçlar devrilirken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü sel riskine karşı vatandaşları uyardı.

Ocak ayının gelmesiyle birlikte Aydın'da Kış mevsimi etkisini hissettirmeye başladı. Geçtiğimiz haftalardan itibaren il genelinde etkili olan sağanak yağış ve kuvvetli fırtınalar hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.

"SARI UYARI VERİLMİŞTİ"

Geçtiğimiz gün Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından Aydın'ın da içerisinde bulunduğu birçok kıyı Ege ili için sarı uyarı verilmişti. 30 Ocak Pazartesi (bugün) için vatandaşları uyaran MGM, il genelinde etkili olacak olan kuvvetli fırtına ve gök gürültü sağanak yağış öncesi Aydınlıların hazırlıklı olmasını söylemişti.

Aydın'ın Efeler ilçesinde bugün 14:00 saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli fırtına ve gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Kentin birçok noktasında ağaçlar devrildi, yer yer asfaltta göçükler oluştu. Kuşadası ve Didim ilçelerinde ise etkili olan fırtına nedeniyle dalgaların yükseldiği kaydedildi.

Yola devrilen ağaçlara belediye ekiplerinin hızla müdahale etmesi facianın önüne geçti. İzmir Bulvarı ve Muğla Bulvarı üzerinde devrilen ağaçlar ekipler tarafından hızla temizlendi. Öte yandan yağış nedeniyle kayganlaşan yollar ve zaman zaman etkili olan sis, sürücülere zor anlar yaşattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler