AYDIN'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

AYDIN'DA SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Geçtiğimiz hafta hayata geçirilen yeni pandemi önlemleriyle birlikte haftasonları sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başlandı. Peki bu hafta sokağa çıkma yasağı ne zaman başlıyor?

17 Kasım Salı günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni koronavirüs önlemleriyle birlikte yeni kısıtlamalar hayata geçirildi. Haftasonları uygulanması kararlaştırılan yeni sokağa çıkma yasağının Cuma akşamı başlayıp başlamayacağı sorusu vatandaşların kafasını karıştırdı. Konu hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanlığı yeni bir genelge yayınladı.

İçişleri Bakanlığı genelgesinde yer alan bilgiler şöyle;

Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00-20:00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaftır. Bu doğrultuda 28 Kasım Cumartesi günü saat 20:00'den 29 Kasım Pazar günü saat 10:00'a kadar ve 29 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 30 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Bundan sonraki hafta sonlarında da uygulama yeni bir karar alınıncaya kadar yukarıda belirtildiği şekilde devam edecektir.


Bu hafta, 28 Kasım Cumartesi akşamı saat 20:00'da başlayacak olan sokağa çıkma yasağı 29 Kasım Pazar günü saat 10:00'da sonlanacak. Bu haftanın son yasağı ise 29 Kasım Pazar günü 20:00'da başlayarak 30 Kasım Pazartesi günü sabah 05:00'da sonlanacak.

Bugün yani 27 Kasım Cuma akşamı ise uygulanacak herhangi bir sokağa çıkma yasağı şimdilik açıklanmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler