AYDIN'DA SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONUNDA FLAŞ GELİŞME

AYDIN'DA SUÇ ÖRGÜTÜ OPERASYONUNDA FLAŞ GELİŞME

Çine'de çeşitli suçlardan gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 şüpheliden 8'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Gasp Büro Amirliği ekipleri ile Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşayan vatandaşın bir grubun sürekli kendisini tehdit ettiği ve şantaj yaptığı ihbarı üzerine harekete geçmiş, Polis Özel Hareketi'nin de katıldığı operasyonla takip sonucu belirlenen 11 adrese 19 Mart Cuma günü baskın yapmıştı.

Operasyonda örgüt ele başı olduğu öne sürülen M.A. ile E.A., İ.A., F.A., T.O, U.U., A.E., ve A.K.K. gözaltına alınmış; 9 ev, 2 iş yeri, 2 bağ, 2 araç ve 1 hayvan damında yapılan incelemelerde, 1 adet AK-47 tüfek ve buna ait 4 adet şarjör ile 70 adet fişek, 6 av, 1 pompalı tüfek, 6 kuru sıkı tabanca, 2 kama, 1 dürbün, 1 kasatura, 1 balistik yelek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmişti.

"TUTUKLANDILAR"

Ekiplerin başarılı çalışmaları sonucu yakalanan 9 şüpheli dün, günün erken saatlerinde Çine Adliyesi'ne sevk edilmişti. Aydınlıların merakla takip ettiği operasyonun ardından hakim karşısına çıkarılan ve birçok suçla itham edilen şüphelilerden 8'inin tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler