Aydın'da taksici küfürbaz kadından şikayetçi oldu

Aydın'da taksici küfürbaz kadından şikayetçi oldu

Aydın'da dün gece saatlerinde taksisine aldığı bir kadın tarafından aracında hakaret ve tehdide maruz kalan taksi şoförü Mehmet C., M.N.Ç'den şikayetçi oldu.

Olay, Aydın'ın Efeler ilçesindeki önceki gece meydana geldi. Bir eğlence mekanından çıkan bir kadın ve arkadaşlarını taksisine alan şoför Mehmet Ç., aracında hakaret ve tehdide maruz kaldı. Yaşlı kadın tarafından hakarete uğrayan taksi şoförü Mehmet Ç. kadını uyardı. Kendisini uyaran taksiciye, "Sizi silahla vuruyorlar ya vursunlar" diyerek İzmir’de öldürülen taksiciye atıfta bulunan esnaf M.N.Ç'nin sözleri Türkiye gündemine oturdu

Taksici Mehmet C., bugün Efeler Karakoluna giderek şikâyette bulundu. Çıkışta basın mensuplarına konuşan Mehmet C., "Yolcu olarak bindi, sonra çirkinleşti. Biz çok üzüldük. Korktuk tabi. 3 gün önce bir arkadaşımız vefat etti. Başka canlar yanmadan tedbir alınmasını istiyoruz. İfademi verdim, şikayetçi oldum. Kanun ne gerekiyorsa onu yapacak. Sonumuzun İzmir'deki arkadaşımızın gibi olmasını istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler