Aydın'da taksiler tek tek denetlendi

Aydın'da taksiler tek tek denetlendi

Aydın’da polis ekipleri tarafından taksi şoförlerine yönelik bilgilendirme ve denetim uygulaması yapıldı. Denetlemeden memnun kalan taksi sürücüleri uygulamanın devam ettirilmesini istedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Efeler ilçesi Atatürk Kent Meydanı’nda yaptığı uygulama kapsamında taksileri durdurdu. Taksi şoförlerine uymaları gereken "12 kural" hakkında hatırlatma yapan ekipler, bilgilendirme broşürleri de dağıttı. Polis ekipleri, sürücülerin ehliyet ve evrak kontrolünü de yaptı.

“UYGULAMALARIN AYDIN’DA YAPILMASI BİZİ MUTLU ETTİ” 

Uygulamalardan çok memnun olduğunu belirten Hamit Çolak, “taksiciler üzerindeki kötü intibahın uygulama sayesinde yok edileceğini belirterek, “Bu uygulamanın Aydın’da yapılması bizi mutlu etti. İstanbul, İzmir ve Ankara’nın yanı sıra uygulamanın tüm Türkiye’de de uygulandığını gösteriyor. Uygulamadan çok memnunuz.” dedi.

 “BİZLER HER ZAMAN VATANDAŞIN HİZMETİNDEYİZ”

Uygulamalarla taksicilerin üzerindeki kötü imajın da ortadan kalkabileceğini düşünen Mustafa Güre, “Bizler her zaman vatandaşın hizmetindeyiz. Negatif ve pozitif insanlarla karşılaşıyoruz. Yaşadığımız olumsuz olaylara karşı pozitifliğimizi bozmadan, hizmet vermeye çalışıyoruz. Ufak tefek tepkiler de alabiliyoruz. Her meslekte olduğu gibi bizim mesleğimizin içerisinde de olumsuz hareketleri bulunan insanlarımız mevcut. Uygulamayla bunların asimile edilmesi, eğitilmesi anlamında önemli bir olgu olarak değerlendiriyoruz. Bizlerin üzerindeki bu kötü imajda bu vesileyle kalkmış olur.” diye konuştu.


whatsapp-image-2021-10-28-at-18-35-50.jpg


whatsapp-image-2021-10-28-at-14-45-50.jpg


whatsapp-image-2021-10-28-at-14-45-49.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler