AYDIN'DA TURİZM İÇİN ÖNEMLİ TOPLANTI

AYDIN'DA TURİZM İÇİN ÖNEMLİ TOPLANTI

Aydın'da turizmi tanıtma ve geliştirme yönünde neler yapılabileceğinin tartışıldı toplantıya, sektör temsilcilerinin yanı sıra Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Umut Tuncer'de katıldı.

Aydın’da turizmin geliştirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında sektör temsilcilerinin katılımıyla toplantı yapıldı. Aydın Erkeoloji Müzesi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Umut Tuncer'de katıldı. Tuncer, turizm sektörünün 2021 yılına şimdiden hazır olması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

whatsapp-image-2020-12-09-at-16-03-05.jpeg

Daha çok turiste nasıl ulaşılacağını ve marka değerinin nasıl yükseltileceğine ilişkin çalışmalar yaptıklarını aktaran Tuncer, "Aydın, turizmde özel ilgiyi hak ediyor. Ve biz de bu ilgiyi göstermek için gerekli inisiyatifi alacağız.  Sağlam bir işbirliği, plan ve stratejiyle 2021'e hazırlanıyoruz." dedi. 

whatsapp-image-2020-12-09-at-16-03-051.jpeg

Türkiye Turizm Tanıtma ve Geliştirme Ajansı Genel Müdür Yardımcısı Ertan Türkmen de ajansın çalışmalarına ilişkin bilgi vererek, salgına rağmen ülkeye turist getirme başarısını gösterdiklerine işaret etti.

whatsapp-image-2020-12-09-at-16-03-052.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler