Aydın’da turizmin geleceği masaya yatırıldı

Aydın’da turizmin geleceği masaya yatırıldı

Aydın’da turizm sektörünün geliştirilmesi ve kentin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımına yönelik çalışmaların ele alındığı 11. İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Aydın Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen toplantı, Fibar Otel Zincirlihan’da yapıldı

Toplantıda, sürdürülebilir bir iş birliği modeli oluşturulması ve Aydın’ın turizm destinasyonu olarak tanıtımının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar değerlendirildi.

Toplantı kapsamında gastronomi turizmi konusunda Ferit Çakaloğlu tarafından, zeytin rotası konusunda GEKA ve Düş Patikası Turizm Temsilcisi tarafından, deniz turizmi konusunda ise Setur Marina tarafından bilgilendirme sunumları yapıldı.

whatsapp-image-2026-09-30-at-20-57-40-1.jpeg

Kurulda ayrıca il ve ilçelerde hazırlanan veya hazırlanması planlanan turizm projelerinin sunumlarının yapılması ve ilgili kurumların katkılarının değerlendirilmesi ele alındı.

Toplantıya ilçe kaymakamları, ilgili belediyeler, kamu kurumları, turizm sektörü temsilcileri ve kurul üyelerinin katılım sağlaması planlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler