Aydın'da Türk kızlarına hakaret eden Suriyeliler hakkında flaş gelişme!

Aydın'da Türk kızlarına hakaret eden Suriyeliler hakkında flaş gelişme!

Sosyal medyada görüntülü konuştuğu kişiye Türk kadınlarına yönelik ağza alınmayacak küfürler eden Suriye uyruklu 2 kişi, sınır dışı edildi. 

Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 2 kişi, bir Türk erkeği ile yaptığı video görüşmesi sırasında Türk kadınına ağza alınmayacak hakaretlerde bulundu.

Görüntülerin kısa sürede sosyal medyada viral olmasının ardından kadınlar hakkında kullanılan ifadeler nedeniyle tepkiler çığ gibi büyüdü.

“TÜRK KADINLARINA TECAVÜZ EDERİZ”

Görüntülerde konuştukları ve Türk olduğu öğrenilen kişiye “Sizin kızlarınız her yerde s....” gibi hakaret ve küfür içerikli söylemlerde bulunan Suriyeli 2 kişi, ayrıca tecavüz edeceklerini de ifade etti.

Görüştüğü kişinin Türkiye'de yaşadıklarını buna rağmen Türk kadınına hakaret ettiklerini hatırlatmasına rağmen, Suriyeli kişiler yine küfürlü konuşmasını sürdürdü.

"KISKIVRAK YAKALANIP SINIR DIŞI EDİLDİLER"

Yapılan araştırma sonucu Türk kadınına hakaret eden Suriye uyruklu M.E.A. İzmir'de, K.S.A. ise Aydın'ın Didim ilçesinde polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan iki şüphelinin sınır dışı edildiği belirtildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler