Aydın’da ulaşıma zam geliyor!

Aydın’da ulaşıma zam geliyor!

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, ulaşım ücretlerine en az yüzde 70 oranında zam geleceğini ifade ederek konuyla ilgili açıklama yaptı.

Pek çok kalem ürüne gelen zamlara bir yenisi daha ekleniyor. En son 3 Ağustos 2023 tarihinde yüzde 30’luk bir zam yaşanan şehiriçi otobüs fiyatlarında, uzun zamandır bir zam söz konusu değildi. Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, her sektörde olduğu gibi ulaşımda da zam geleceğini söyledi.

Özmeriç zam ile ilgili UKOME toplantısına dikkat çekerek toplantıdan çıkacak olan kararı işaret etti.

“YÜZDE 70 ORANINDA ZAM BEKLENİYOR”

Uzun süredir ulaşımda yeni bir fiyat güncellemesi olmadığını ifade eden Özmeriç, zam taleplerini yetkili mercilere ilettiklerini belirtti.

UKOME kurul toplantısı sonrası ulaşıma en az yüzde 70 zam beklentileri olduğunu belirten Özmeriç, ekonomik şartlara da değindi.

Özmeriç, “UKOME toplantısının gündemi daha belli olmadı ancak biz talebimizi ilettik. Şehiriçi ulaşımın yanı sıra taksi, köy minibüsleri gibi diğer ulaşım sektörlerinde de yeni fiyat beklentimiz var. Birine zam geldiğinde diğerlerine de gelecektir. Uzun zamandır aynı fiyat tarifesiyle çalışıyoruz. Türkiye’nin gelmiş olduğu ekonomik şartlara bakıldığında, bu yüzde 70’lik artış belki de bizim sadece ayakta kalmamızı sağlayacaktır” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler