Aydın'da üniversite öğrencileri ve aileleri otellerde ücretsiz konaklayacak

Aydın'da üniversite öğrencileri ve aileleri otellerde ücretsiz konaklayacak

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, şehre gelen ADÜ öğrencilerinin ve ailelerinin yerleşecek yer bulana kadar 3 gece ücretsiz konaklama imkanı sağladıklarını açıkladı.

Aydın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Efeler ilçesinde bulunan 7 otelin işletmecileri arasında örnek bir dayanışmaya imza atıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Umut Tuncer, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğrencilerinin ve ailelerinin, kalacak yer bulana kadar, 3 gece boyunca Efeler ilçesinde bulunan Aymira, Anemon, Efeler, Tralles Park, Yüceler, Lion Park ve Özlü otellerinde ücretsiz olarak konaklayabileceklerini açıkladı.

"KATKI SUNMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ"

Öğrencilerin Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'na başvuru yaparak otellerde ücretsiz olarak konaklayabileceklerini belirten Tuncer, "Aydın'ımıza gelen üniversite öğrencilerimiz ve aileleri için, yerleşecek yer bulana kadar 3 gece ücretsiz konaklama sağlıyoruz. Aymira, Anemon, Efeler, Tralles Park, Yüceler, Lion Park ve Özlü Otel yöneticilerimizle birlikte şehrimizin sosyal sorumluluğuna katkı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz Aydın Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'na başvuru yapabilirler" dedi.

whatsapp-image-2021-10-07-at-09-52-08-1.jpeg

whatsapp-image-2021-10-07-at-09-52-08.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler