Aydın’da uyuşturucu ile mücadele sürüyor

Aydın’da uyuşturucu ile mücadele sürüyor

Aydın’da İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında son 1 haftada 4 şüpheli şahıs tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerin halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması için uyuşturucu madde ile mücadele çalışmaları sürüyor. Edinilen bilgiye göre, son 1 haftada 104 olay ortaya çıkarıldı. İcra edilen faaliyette 123 şüpheli hakkında işlem yapıldı, 4 şüpheli şahıs tutuklandı,  1 şahsa adli kontrol tedbiri uygulandı ve 2 şüpheli şahsa suça sürüklenen çocuk olarak işlem yapıldı.

Emniyet ve Jandarma birimleri bu zaman diliminde 71,557 gram kubar esrar, 304,55 gram metamfetamin,  106 adet sentetik ecza, 3,47 gram eroin, 1 gram sentetik kannabinoid, 3 gram kokain, 478 adet diğer sentetik haplar ele geçirdi.

Aydın Valiliği’nden yapılan açıklamada, ‘’Valiliğimizce, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik olarak alınan tüm tedbirler arttırılarak aynı kararlılıkla ve gayretle sürdürülecektir.’’ ifadeleri kullanıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler