AYDIN'DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERİLMEDİ

AYDIN'DA UYUŞTURUCUYA GEÇİT VERİLMEDİ

Aydın İl Valiliği, 2020 yılı boyunca il genelinde gerçekleştirilen narkotik suçlarla mücadele operasyonlarında ortaya çıkan rakamları paylaştı.

2020 yılında da Aydın'da suça ve suçlulara izin verilmedi. Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler narkotik suçlarla mücadele çalışmaları kapsamında geçtiğimiz yıl meydana gelen 4 bin 315 olayın 4 bin 300'ünü başarıyla aydınlattı.

Aydın İl Valiliği tarafından paylaşılan rakamlara göre, ekipler 2020 yılında yüzde 99,7 başarı oranını yakalayarak adeta yeni bir rekora imza attı. Aydınlı vatandaşları uyuşturucudan korumak için gece gündüz demeden çalışan ekipler geçtiğimiz yıl boyunca gerçekleştirdikleri operasyonlarda 4 bin 945 şüpheliyi yakaladı, 8 bin 366 adet kök kenevir bitkisi, bin 665 gram eroin, 90 gram esrar, 173 gram kokain, 22 bin gram metamfetamin, bin 597 adet uyuşturucu hap, 10 bin 165 gram bonzai, bin 249 adet ecstasy, 2 bin 932 gram skung ile 156 adet ateşli silah ele geçirdi.

Rakamların paylaşılmasının ardından Aydın Valisi Hüseyin Aksoy bir mesaj yayınlayarak ekiplere teşekkür etti. Aksoy mesajında şu ifadelere yer verdi;

"İlimizde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması ile huzur ve güven ortamının devamlılığının sağlanması kapsamında kesintisiz olarak 7 gün 24 saat görev ifa etmektedirler. Birimlerimizin yoğun çalışmaları neticesi Narkotik Suçlarla mücadele kapsamında 2020 yılı içerisinde il genelinde meydana gelen toplam 4 bin315 olayın 4 bin 300’ü aydınlatılmıştır. Bu hizmetlerin gerçekleştirilmesinde görev alan başta İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı olmak üzere operasyonlarda, icra edilen faaliyet ve uygulamalarda görev alarak fedakârca hizmet veren personelimize teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında üstün başarılar diliyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler