Aydın'daki arı operasyonunda flaş gelişme / Su kuyusu için de rüşvet mi aldılar?..

Aydın'daki arı operasyonunda flaş gelişme / Su kuyusu için de rüşvet mi aldılar?..

Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Müdürlüğüne yapılan rüşvet operasyonunda 28 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, "Milli park arazisinin izinsiz kullanımı ve haksız ihlaline sebebiyet verecek şekilde, menfaat sağlayarak çiftçi ve hayvancılık ile uğraşan kişilerden rüşvet aldıkları" iddiasıyla Aydın merkezli 5 ilde 42 kişinin adresine eş zamanlı operasyon yaptı.

Operasyonda, aralarında Dilek Yarımadası Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Müdürlüğünde görevli 5 kişinin de bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda dijital materyallere el konuldu.

Olaya karışan diğer şüphelileri arama çalışması sürüyor.

Zanlıların, milli parka arı kovanı koyacak arıcılardan arılarının daha iyi bir noktaya konulması için rüşvet aldıkları iddia ediliyor.

"SU KUYUSU İÇİN KOLAYLIK RÜŞVETİ"

Öte yandan milli park sınırları içerisinde yer alan eski Doğanbey Mahallesi'nde vatandaşların su kuyusu kazacağı zaman görevlilerin bu durumu görmezden gelme şartıyla rüşvet aldıkları da yöneltilen suçlamalar aramasında yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler