Aydın'daki cinayetin yankısı devam ediyor

Aydın'daki cinayetin yankısı devam ediyor

Sultanhisar'da 92 yaşındaki kadının vahşice öldürülmesinin ardından şüphelinin elindeki dövme gündem konusu oldu.

Aydın'ın Sultanhisar ilçesinde geçtiğimiz cuma günü 92 yaşındaki Hanım Pınarlı'yı vahşice katleden Aytuğ Ç.'nin MHP'li olduğu iddiaları sosyal medyada gündem konusu olmuştu. Bileğindeki üç hilalin fotoğrafı çekildikten sonra sosyal medyada yayınlanmasının ardından, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli açıklamalarda bulunmuş ve bu durumun geniş çaplı araştırılmasını talep etmişti. 

"GERÇEK Mİ DEĞİL Mİ ARAŞTIRILMALI" 

Bahçeli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, " 92 yaşındaki bir hanımefendinin ırzına ve hayat hakkına musallat olan canavarın gözaltına alındığı esnada, kameralara yansıyan bileğindeki üç hilal dövmesi ise dikkat çekmiştir. Bunun bir tertip mi yoksa gerçek mi olduğu bütün yönleriyle araştırılması hayati bir zorunluluktur. Milliyetçi Hareket Partisi, lekesiz, gölgesiz ve şüphesiz ambleminin istismarına, adi bir suçlu vasıtasıyla karalanmasına asla göz yummayacaktır. Süreç nereye gidiyorsa oraya kadar götürülmeli, katil cezasını bulmalı, eğer varsa arkasındaki provokatörler deşifre edilmelidir. Gerek güvenlik güçlerimiz, gerek adli makamlarımız, gerekse de Aydın il teşkilatımız üç hilalli dövmeyle afişe edilen cani hakkında ihtiyaç olan incelemeleri derinleştirmelidir. Bir kadına el uzatan, dil uzatan, kanına ve canına kast eden bir yaratığa tahammülümüz yoktur" ifadelerini kullandı.

"İÇİŞLERİ BAKANLIĞI MÜFETTİŞ GÖREVLENDİRDİ"

Öte yandan Bahçeli'nin çağrısının ardından İçişleri Bakanlığı tarafından müfettiş görevlendirildiği belirtildi. Yapılan açıklamada, "Aydın'da 92 yaşındaki bir kadının canice işlenen bir cinayet sonrasında hayatını kaybetmesinin ardından, failin adliyeye kelepçeli bir şekilde götürülmesi esnasında elindeki dövme görüntüsünün yansıması ile ilgili olarak herhangi bir ihmal ya da kasıt bulunup bulunulmadığının soruşturulması için, Bakan onayı ile, bir Mülkiye Başmüfettişi ve bir Polis Başmüfettişi görevlendirilmiştir" ifadelerine yer verildi.

40401fb4-e769-4770-9626-6bbdbdb46517.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler