Aydın'daki hastaneler daha güvenli oldu

Aydın'daki hastaneler daha güvenli oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın talimatının ardından hastane girişlerine kapı güvenlik sistemi uygulaması Aydın'da da yürürlüğe sokuldu.

Konya’da görev yapan doktor Ekrem Karakaya’nın görevi başında bir hasta yakını tarafından silahlı saldırıyla hayatını kaybetmesi sonrasında hastanedeki güvenlik sistemlerinin yeterli olmadığı konusunda tartışmalar gündeme gelmişti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, sosyal medya hesabı üzerinden hastanelere Kapı Güvenlik Sistemlerinin kurulacağını ve ülke geneline yayılacağını bildirmesinin ardından Aydın'da da kurulması için düğmeye basıldı.

İl Sağlık Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada “Güvenli ve kaliteli sağlık hizmetiyle tüm çalışmalarımız ve hastalarımız için hastanelerimiz şimdi daha fazla güvenli. İlimizdeki tüm hastanelerimizde X-ray sistemi kurulmuştur” ifadeleri kullanıldı.

Kapı güvenlik sistemi uygulaması Atatürk Devlet Hastanesi, Aydın Devlet Hastanesi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Didim Devlet Hastanesi, Nazilli Devlet Hastanesi, Kuşadası Devlet Hastanesi, Söke ADSM, Çine Devlet Hastanesi ve Söke Devlet Hastanesi'nde başlamış durumda.whatsapp-image-2022-07-17-at-21-02-04.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler