Aydın'daki intihar olayında flaş gelişme

Aydın'daki intihar olayında flaş gelişme

Efeler'de zeytinlik alanda ağaca asılı halde bulunan Erkan Koldaş'ın ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 1 şüpheli tutuklandı.

Olay, geçtiğimiz hafta Pazartesi günü Efeler ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan zeytinlik bir arazide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağaçta bir kişiyi asılı halde görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Olay yerine gelen ekipler, şahsın Erkan Koldaş olduğunu tespit etti. 112 Acil Sağlık ekipleri yaptığı incelemede şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Ağaca asılı halde bulunan Erkan Koldaş'ın vücudunda ve kafasında çok sayıda darp izi ve kana rastlandı. Kıyafetindeki ot parçaları nedeniyle, olay yerinde boğuşma yaşanmış olabileceğini değerlendiren polis ekipleri, cinayet şüphesi üzerinde soruşturmayı genişletti. Ekiplerin yaptığı soruşturma kapsamında 1 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler