AYDIN'DAKİ O KURUM MÜDÜRÜ DOLANDIRILDI

AYDIN'DAKİ O KURUM MÜDÜRÜ DOLANDIRILDI

Aydın'da Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen dolandırıldı. Mehmet Esen'in dolandırılması çiftlik sahibi Ahmet Gaset'i mağdur etti.

Zeybek Haber'den Cem Ulucan'ın haberine göre, Efeler İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen'i arayan kimliği belirsiz bir kişi, kendisinin Efeler Kaymakamlığı'nda çalışan biri olarak tanıtarak bir düve istediğini söyledi. Talebe kayıtsız kalmayan Mehmet Esen, çiftlik sahibi Ahmet Gaset'i arayarak yardımcı olmasını istedi. Bir süre sonra Ahmet Gaset'i ait çiftliğe gelen bir kişi kendisini Mehmet Esen'in gönderdiğini söyleyerek hazır edilen düveyi kamyonete yükleyerek ayrıldı.

BİR DAHA ULAŞAMADI

İlçe Tarım ve Orman Müdürü'nün talebini yerine getiren çiftlik sahibi, düveyi teslim ettiğini belirterek faturanın nereye kesileceğini sordu. İlçe Müdürü Mehmet Esen, kendisini kaymakamlıktan aradığını söyleyen kişiye durumu bildirmek istediğinde telfonuna ulaşamadı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Mehmet Esen, çiftlik sahibine bilgi verdi.

Kendisinin mağdur olduğunu iddia eden çiftlik sahibi Ahmet Gaset, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen ve kimliği belirsiz kişiden şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler