Aydın'daki o operasyonda flaş gelişme

Aydın'daki o operasyonda flaş gelişme

Efeler'de bir vatandaşı kaçırıp zorla senet imzalattığı öne sürülen 2'si kadın 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Veysi K. ile B.B. serbest kalırken, M.B., ve N.İ tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri ilçede tefecilik yaptığı öne süren kişilere operasyon düzenledi. İddiaya göre, E.G. isimli vatandaş tefecilerden borç aldı. Borcunu vaktinde ödemeyen E.G. faizle para aldığı M.B., N.İ., B.B., ve V.K. tarafından zorla kaçırıldığını ve boş senete imza atıldığını öne sürdü.

“2 KİŞİ SERBEST KALDI”

Adliyeye getirilen şüphelilerden Veysi K. be B.B. işlemlerinin ardından serbest kalırken, diğer 2 şüpheli M.B., ve N.İ, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“İYİLİK YAPAYIM DEDİ BAŞINA GELMEYEN KALMADI”

Öte yandan operasyon kapsamında gözaltına alınan Veysi K.’nın ihtiyacı olduğu için birkaç saatliğine aracını M.B.’ye verdiği ve olayların yaşandığı esnada aracın kendisinde olmadığı öğrenildi. Veysi K. kısa sürede serbest kalarak, adliye önünde kendisini bekleyen ailesine kavuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler