Aydın'dan vekil adayı olacak mı..?

Aydın'dan vekil adayı olacak mı..?

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal partisinin İl Kongresine katılmak üzere Aydın'a geldi. Aydın ziyareti kapsamında Özlem Çerçioğlu’nu ziyaret eden Uysal, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal partisinin il kongresine katılmak üzere Aydın'a geldi. Programı dahilinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu ziyaret eden Uysal, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

"OTURUP DEĞERLENDİRECEĞİZ"

Çerçioğlu ile görüştükten sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uysal, kendisine yöneltilen "Genel Seçimlerde Aydın'da Millet İttifakı ortaklarınızdan İYİ Parti listesinde olacağınız söyleniyor" sorusuna hayır diyemeyen Uysal, "Siyasi partiler kendi aralarında hazırlıklarını yapıyorlar. Biz de Demokrat Parti olarak hazırlığımızı yapıyoruz. Değişen şartlar olabiliyor. Temel hedefimiz bir taraftan Cumhurbaşkanlığı rekabeti diğer taraftan parlemanto rekabetini başarıyla atlatmak. Bize düşen vazife tüm siyasi partiler olarak bu noktadaki azami başarıyı ortaya çıkarmak. Bu kapsamda önümüzdeki süreçte her şeyi değerlendireceğiz. Ama bu konu benim için de yeni duyduğum bir konuydu" dedi.

whatsapp-image-2022-11-26-at-12-30-45-1.jpg

whatsapp-image-2022-11-26-at-12-30-46-2.jpg

whatsapp-image-2022-11-26-at-12-30-46-3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler