Aydın'ın 3 ilçesinde elektrikler kesilecek

Aydın'ın 3 ilçesinde elektrikler kesilecek

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Kasım Pazar günü Çine ve İncirliova ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. Köşk ilçesinde 15 Kasım'da başlayan kesinti 3 gün boyunca sürecek.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre 15 Kasım Pazar günü Aydın'ın bir çok ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Yatırım tesislerinin devreye alınması ve arıza bakım ve onarımı nedeniyle yaşanacak kesintiler Köşk ilçesinde 3 gün sürecek.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre; 15 Kasım Pazar günü saat 10.00 ile 11.00 arasında Çine ilçe merkezi dahil olmak üzere, Akçaova, Akdam, Alabayır, Altınabat, Bölüntü, Camızağılı, Dereli, Doğanyurt, Esentepe, Eskiçine, Evciler, Hacıpaşalar, Hasanlar, Kabalar, Kabataş, Kadılar, Kahramanköy, Karakollar, Kargı, Kırksakallar, Kuruköy, Mutaflar, Ovacık, Sağlık, Sarıköy, Seferler, Soğukoluk, Söğütcük, Tatarmemişler, Topçam, Umurköy, Yağcılar, Yeniköy, Yeşilköy Mahalleleri ile Karpuzlu ilçesi Mutluca Mahallesinde kesinti yaşanacak.

8.00 ile 14.00 arasında ise İncirliova ilçe merkezi dahil olmak üzere, Gerenkova, Sandıklı, Dereağzı, Karabağ ve Kızılcaköy Mahalleleri’nde elektrikler kesilecek.

Köşk’e bağlı Ilıdağ Mahallesi’nde de, 15.11.2020 Pazar, 16.11.2020 Pazartesi ve 17.11.2020 Salı günü, 09:30 ile 14:30 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler