Aydın'ın 4 ilçesi elektriksiz kalacak

Aydın'ın 4 ilçesi elektriksiz kalacak

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Aydın'ın 4 ilçesine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre; Aydın'ın Germencik, Söke, Karpuzlu ve İncirliova ilçelerinde bulunan birçok mahalle yarın karanlığa bürünecek. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda oturan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' olarak açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre;

15 Haziran Salı günü (yarın) saat 09:00 ile 14:00 arasında Söke ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

15 Haziran Salı günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Karpuzlu ilçesine bağlı Koğuk, Işıklar, Hatıpkışla, Çamköy ve Köşek Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

15 Haziran Salı günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Germencik ilçesine bağlı Alangüllü, Dağkaraağaç, Bozköy, Çamköy, Dampınar, Habibler, Dağyeni ve Salahattin Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

15 Haziran Salı günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Germencik ilçesine bağlı Ortaklar Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

15 Haziran Salı günü (yarın) saat 10:00 ile 11:00 arasında İncirliova ilçesine bağlı Acalar Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler