Aydın'ın 4 ilçesinin tamamı elektriksiz kalacak

Aydın'ın 4 ilçesinin tamamı elektriksiz kalacak

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Eylül Pazar günü 5 saat boyunca Aydın'ın 4 ilçesinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre; Aydın'ın Sultanhisar, Nazilli, Yenipazar ve Karacasu ilçelerine bağlı tüm mahalleler 19 Eylül Pazar günü saat 01:00 ile 06:00 arasında karanlığa bürünecek. Kesinti yapılacak ilçelerde yaşayan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'iletim sistemindeki arıza onarım ve bakım' olarak açıkladı.

Öte yandan, firma tarafından yapılan açıklamaya göre Aydın'da yarın yaşanacak diğer elektrik kesintileri şu şekilde;

19 Eylül Pazar günü (yarın) saat 01:00 ile 06:00 arasında Bozdoğan ilçesine bağlı Güney ve Akyaka Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

19 Eylül Pazar günü (yarın) saat 01:00 ile 06:00 arasında Kuyucak ilçesine bağlı Taşoluk, Sarıcaova ve Musakolu Mahalleleri hariç ilçeye bağlı mahallelerin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

19 Eylül Pazar günü (yarın) saat 01:00 ile 06:00 arasında Efeler ilçesine bağlı Alanlı, Kırıklar ve Kuloğulları Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

19 Eylül Pazar günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Karpuzlu ilçesine bağlı Bayraktepe, ve Tütünlük Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler