Aydın'ın 5 ilçesinde elektrik kesilecek

Aydın'ın 5 ilçesinde elektrik kesilecek

ADM Elektik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın Aydın'ın 5 ilçesine bağlı çeşitli mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

ADM Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin internet sitesinden yapılan duyuruya göre; Aydın'ın Kuyucak, Buharkent, Karpuzlu, Kuşadası ve Koçarlı ilçelerine bağlı çeşitli mahalleler yarın karanlığa bürünecek. Kesinti yapılacak mahalle ve sokaklarda yaşayan vatandaşları hazırlıklı olmaları konusunda uyaran firma, kesintilerin sebebini 'arıza onarım ve bakım' ve 'yatırım tesislerinin devreye alınması' olarak açıkladı.

Firma tarafından yapılan açıklamaya göre;

13 Eylül Pazartesi günü (yarın) saat 08:30 ile 08:45 arasında Kuyucak ilçesine bağlı Aydınoğlu ve Fatih Mahallelerinin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Eylül Pazartesi günü (yarın) saat 09:00 ile 11:00 arasında Buharkent ilçesine bağlı Feslek Gelenbe Mahallesi'nin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Eylül Pazartesi günü (yarın) saat 12:00 ile 13:00 arasında Buharkent ilçesine bağlı Kayaburnu Mahallesi'nin tamamında ve Kamilpaşa Mahallesi'nin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Eylül Pazartesi günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Karpuzlu ilçesine bağlı Bayraktepe Mahallesi'nin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Eylül Pazartesi günü (yarın) saat 10:00 ile 15:00 arasında Koçarlı ilçesine bağlı Kızılcabölük ve Bağarcık Mahallelerinin tamamında elektrik kesintisi yaşanacak.

13 Eylül Pazartesi günü (yarın) saat 10:00 ile 13:00 arasında Kuşadası ilçesine bağlı Değirmendere ve Karaova Mahallelerinin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler